Αποστολή & Επιστροφές

Ποια είναι η κατάσταση της παραγγελίας μου; Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;
Μόλις έχετε μια παραγγελία, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του ανά πάσα στιγμή. Για να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας από αυτή τη σελίδα, πηγαίνετε εδώ. Μόλις η διαταγή έχει αποσταλεί, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης από την αποστολή που θα περιέχει πληροφορίες παρακολούθησης.

Πότε θα αποσταλεί η παραγγελία μου; Πότε θα φτάσει;
Εάν η παραγγελία σας δόθηκε τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη ότι θα σταλεί την ίδια μέρα ή την επόμενη ημέρα. Εάν η παραγγελία σας δόθηκε την Παρασκευή πριν από 15:00 PST, η εντολή μπορεί να σταλεί την ίδια μέρα, αν όχι θα σταλεί τη Δευτέρα. Θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης μόλις η παραγγελία σας έχει αποσταλεί. Πριν από το check out, θα δείτε αρκετές εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης, ανάλογα με το

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την προστασία του καταναλωτή, όλες οι παραγγελίες είναι θέμα για επανεξέταση. Σε μερικές περιπτώσεις, αυτό μπορεί να προκαλέσει μια μικρή καθυστέρηση στην επεξεργασία της παραγγελίας σας. την υπομονή σας είναι ευγνώμονες.

Πώς μπορώ να ξέρω ότι η παραγγελία μου έχει σταλεί;
Όταν έχει αποσταλεί η παραγγελία σας, θα σας στείλουμε ένα άλλο e-mail με την καταδίωξη του αριθμού σας και ένα σύνδεσμο όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε σε απευθείας σύνδεση.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο "Παραγγελία Ημερομηνία» και «Ship Ημερομηνία";
Στις περισσότερες ιστοσελίδες, "Παραγγελία Ημερομηνία» και «Ship Ημερομηνία" δεν είναι το ίδιο. Για παράδειγμα, εάν τοποθετήσετε μια παραγγελία την Παρασκευή στις 23:00 PST, το πακέτο σας δεν θα αποστείλει μέχρι μετά το Σαββατοκύριακο. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα δείτε μια "Εκτιμώμενη Ship Ημερομηνία» στη σελίδα διαταγής. Εάν έχετε επιλέξει για 2η Ημέρα Ναυτιλίας, θα λάβετε το πακέτο σας δύο ημέρες μετά τα πλοία της. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δύο μέρες μετά θα την παραγγελία. Αν και οι περισσότερες παραγγελίες αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη ημέρα, παρακαλώ πάρτε τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες υπόψη κατά την εξέταση της ημερομηνίας αποστολής.

Ποιες χώρες εσείς στέλνουμε στη; Τι γίνεται με τα καθήκοντα;
Είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά διεθνούς ναυτιλίας. Παρακαλώ κάντε κλικ εδώ για μια λίστα με τις χώρες στέλνουμε στο & τα έξοδα αποστολής. Θυμηθείτε, οι αποστολές εκτός των ΗΠΑ μπορεί να υπόκεινται σε εισαγωγικούς δασμούς και φόρους, που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του αποδέκτη. Από δασμών και φόρων που διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και από αυτό που είχε παραγγελθεί, δεν είμαστε σε θέση να παρέχουν ένα εκτιμώμενο κόστος. Παρακαλούμε επικοινωνήστε τελωνειακό γραφείο σας για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ

Ποια είναι η επιστροφή / συναλλαγματική πολιτική σας;
Εγγυόμαστε εμπορευμάτων μας να είναι απαλλαγμένα από κατασκευαστικά ελαττώματα και θα δεχτεί καμία ελαττωματικό στοιχείο για την επιστροφή ποσού ή την ανταλλαγή. Άπλυτα, unworn, αχρησιμοποίητα ή ελαττωματικά εμπορεύματα μπορούν να επιστραφούν μέσα σε 21 ημέρες μετά από την αγορά για μια ανταλλαγή ή μια επιστροφή. Εμπορεύματα που λαμβάνονται μετά από 21 ημέρες θα γίνονται δεκτές μόνο κατά την κρίση μας για ένα online κατάστημα πίστωσης.

Θα επιστρέψουμε μόνο τα έξοδα αποστολής εάν στείλαμε το λανθασμένο στοιχείο ή το στοιχείο που αποστέλλονται ήταν ελαττωματικό. Αν κάνετε μια ανταλλαγή, γιατί θα θέλατε ένα διαφορετικό μέγεθος, το στυλ ή το χρώμα, θα χρεωθείτε για τη ναυτιλία για την ανταλλαγή σας. Η τιμή επιστροφής / ανταλλαγής καθορίζεται από την τελευταία λιανική τιμή του στοιχείου.

Παρακαλώ σημειώστε: Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε προϊόντα που δεν αγοράσθηκαν μέσω αυτής της ιστοσελίδας.

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την μέθοδο πιο οικονομική αποστολής για την επιστροφή σας. Λόγω των περιορισμών ασφαλείας, δεν μπορούμε να σας αποζημιώσει για ποσό μεγαλύτερο από το ποσό της αγοράς σας.

Επιστροφές & Ανταλλαγές θα γίνονται δεκτές μόνο με μια συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο "Προβολή παραγγελίας" και στην επόμενη σελίδα κάντε κλικ στο "Είδη επιστροφής ή ανταλλαγής" σύνδεσμο. Ακολουθήστε τα απλά βήματα, εκτυπώστε την τελευταία σελίδα και να συμπεριληφθεί στο κουτί επιστροφή σας.

Πού μπορώ να στείλω την επιστροφή ή την ανταλλαγή μου;
Επιστροφές και ανταλλαγές πρέπει να αποσταλεί στη διεύθυνση στη φόρμα επιστροφής μας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επιστροφής μας να επεξεργαστεί σωστά επιστροφής / ανταλλαγής σας. Πηγαίνετε εδώ, συνδεθείτε, κάντε κλικ στο "Προβολή παραγγελίας" και στην επόμενη σελίδα κάντε κλικ στο σύνδεσμο "επιστροφής ή ανταλλαγής στοιχείων". Ακολουθήστε τα απλά βήματα, εκτυπώστε την τελευταία σελίδα και να συμπεριληφθεί στο κουτί επιστροφή σας.

Πώς μπορώ να στείλω την επιστροφή ή την ανταλλαγή μου;
Συσκευάστε και σφραγίστε το κουτί σας με ασφάλεια, στην αρχική συσκευασία αν είναι δυνατόν. Να επεξεργαστεί κατάλληλα, μπορείτε να επιστρέψετε / ανταλλαγή πρέπει να περιλαμβάνει συμπληρωμένο έντυπο επιστροφής. Πηγαίνετε εδώ, συνδεθείτε, κάντε κλικ στο "Προβολή παραγγελίας" και στην επόμενη σελίδα κάντε κλικ στο σύνδεσμο "επιστροφής ή ανταλλαγής στοιχείων". Ακολουθήστε τα απλά βήματα, εκτυπώστε την τελευταία σελίδα και να συμπεριληφθεί στο κουτί επιστροφή σας. Θα πρέπει να στείλουμε επιστροφής / ανταλλαγής σας με ένα φορέα ο οποίος θα παρέχει το πακέτο σας με έναν αριθμό καταδίωξης για να εξασφαλίσουν ότι το πακέτο σας δεν χάνονται. Οι συσκευασίες πρέπει να επιστραφεί καρτοκινητής. Δεν δεχόμαστε COD.

Πότε θα επιστραφεί η πιστωτική μου κάρτα;
Μόλις έχει λάβει το πακέτο σας, την επιστροφή ποσού ή την ανταλλαγή σας θα υποβληθούν σε επεξεργασία μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες. Αν υπάρχει μια επιστροφή που οφείλεται, μια πίστωση θα εκδοθεί στην αρχική μορφή της πληρωμής.

Η πίστωση δεν μπορεί να δείξει μέχρι την επόμενη μηνιαία κύκλος χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας. Θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που αναγράφεται στην παραγγελία σας, όταν αυτή η συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί. Παρακαλούμε σημειώστε ότι το τραπεζικό ίδρυμα μπορεί να απαιτούν επιπλέον ημέρες για να επεξεργαστεί και να δημοσιεύσετε αυτή τη συναλλαγή στο λογαριασμό σας τη στιγμή που έχουν λάβει τις πληροφορίες από εμάς.
Copyright © 2018 www.brunetticafe.com. Powered by αθλητικα ρουχα