Όροι Χρήσης Προσωπικών Στοιχείων

Αυτή η πολιτική απορρήτου εξηγεί σε γενικές γραμμές πώς προστατεύουμε το απόρρητο των προσωπικών σας πληροφοριών. Θα εφαρμόζεται σε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε κατά την εγγραφή σας μαζί μας.

Τι πληροφορίες συλλέγουμε;

Οι τύποι των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες της συλλογής και το είδος της υπηρεσίας που ζητάτε. Για παράδειγμα, όταν αγοράζετε ένα προϊόν από αυτή την ιστοσελίδα, μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση αποστολής, διεύθυνση χρέωσης και άλλες πληροφορίες σχετικές με την αγορά σας.

Όπως είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να αποκτήσει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή των "ευαίσθητων πληροφοριών", υποθέτουμε ότι έχετε συμφωνήσει να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που παρέχονται σε εμάς για χρήση σύμφωνα με αυτή την πολιτική, εκτός αν μπορείτε να μας πείτε κάτι διαφορετικό.

Πώς θα συγκεντρώσει πληροφορίες

Ενδέχεται να συλλέξουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, όταν κάποιος ασχολείται μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας στο πρόσωπο. Δεν συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες χωρίς την άδειά σας. Πιστεύουμε ότι έδωσε τη συγκατάθεσή σας, όταν τα πεδία που απαιτούνται για να διευκολυνθεί μια συναλλαγή μέσω για να ολοκληρώσετε αυτή την ιστοσελίδα.

Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία

Συνήθως, συλλέγουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για τους εξής λόγους:

1. Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

2 Για να εμφανίσετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από εμάς να παραδώσει

3 .Για να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

4 .Για να ζητήσω τη γνώμη σας σχετικά με τα προϊόντα μας, τις υπηρεσίες, το μάρκετινγκ και την ιστοσελίδα.

Αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών σε τρίτους

Μπορούμε να κάνουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες που είναι διαθέσιμες σε άλλους για τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν οι πληροφορίες ή για συναφείς σκοπούς, για παράδειγμα για να ολοκληρώσουν μια συναλλαγή για λογαριασμό σας ή να σας παρέχει με ένα προϊόν που αγοράσατε. Περνάμε από τους αναδόχους τρίτους για την παροχή υπηρεσιών για εμάς η οποία περιλαμβάνει το χειρισμό των προσωπικών πληροφοριών που κρατάμε τον ανάδοχο. Για παράδειγμα, σήμερα με τους εργολάβους τρίτων:

1. Παροχή προϊόντα που αγοράζονται από αυτό το site

2. Παροχή ηλεκτρονική μεταφορά κεφαλαίων, επεξεργασίας πιστωτικών καρτών και συναφείς υπηρεσίες λογαριασμού

Η ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών

Πραγματοποιήσαμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας στοιχεία και εμείς δεν θα πουλήσει, ενοικίαση ή πώληση. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να κρατήσει ασφαλή οποιαδήποτε πληροφορία που έχουμε για σας. Τα προσωπικά δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν τόσο ηλεκτρονικά στο σύστημα του υπολογιστή μας. Firewalls, κωδικούς πρόσβασης, λογισμικό anti-virus και το φιλτράρισμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την προστασία όλων των ηλεκτρονικών μας πληροφορίες.

Λύστε τις ανησυχίες σας

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το πώς συλλέγονται ή χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας στοιχεία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό για την ερώτηση ή το παράπονό σας.

Copyright © 2018 www.brunetticafe.com. Powered by αθλητικα ρουχα